Laatste klant

WOW knal harde dikke tepels doen heen en weer gaan door mijn mannelijk handen en spel er heerlijk mee en hoor haar heerlijke manier van keuren en zachtjes heerlijke geile kreten slaan van pure passie en tedere manier van elkaar eens zo fijne eerst kennismaking tijdens het invallen van mijn vast fysiotherapeut .

Nathalie is door deze heerlijk hete warme douche buurt samen totaal helemaal zo heet en super geile bui dat ze totaal was vergeten dat haar string en mooie spier witte BH nog in de sportzaal zou liggen .

Lopen samen naar de zaal en kan me geen heerlijke begin van de avond wensen dan haar prachtige kleine billetjes zo van korte loop afstand te mogen aan schouwen ………

Nee niet waar he heb het toch niet op de behandelkamer van mij laten liggen terwijl net ze alle behandel kamers ruimte heeft afgesloten .

Nou dan maar zonder BH en string naar huis toe ,zoek je deze soms vraag ik toon haar de klets natte string en door wekte zeik natte bh van haar .

Ok jij heb deze al bij je in jou sporttas gestopt GOD zij dank zaterdag ochtend is er een van de stage lopende knullen hier voor te oefen en wil niet dat hij weet dat ik hier douche en wat ik draag van LINGERIE.

NATHALIE trek een spier witte broek aan die ze altijd als reserve hier heeft liggen en stap zonder enige broekje of mini slip in de broek .

MMMMM dat vind je wel lekker he ……
dat ik met deze kleine blote billetjes in deze heerlijke spier witte broek zit
OOOOOOO zo fout is dat dat ik ook zonder bh nu de kleine iets te krappen POLO over mijn klets natte haren trek .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *